Aloe barbadensis leaf extract

Nom INCI: Aloe barbadensis leaf extract.
Nom Comú: Aloe vera.

Planta perenne de la família de les liliàcies de fins a 60 cm d’alçada. Fulles suculents en roseta basal, lanceolades, abraçadores amb el marge cobert d’espines, glauques i amb tons rogencs. Flors grogues, acampanades, penjants, de fins a 2,5 cm de longitud en espigues terminals sobre tiges cilíndriques, llenyosos sense fulles. Fruit en càpsula. Originària de l’Índia, pot trobar-se naturalitzada en el nord d’Àfrica i més rarament en el sud d’Europa.