Chamomila recutita acqua

Nom INCI: Chamomila recutita acqua
Nom Comú: Aigua de camamilla

Aigua obtinguda per la destil·lació de les flors de camamilla. Té grans propietats antisèptiques i vulneraries i antiinflamatòries, el que la fa molt indicada en el tractament de les afeccions de la pell (dermatitis, talls, granets), és ideal per després de l’afaitat o la depilació. Calma les fiblades dels insectes.