Cocamidopropil betaine

Nom INCI: Cocamidopropil betaine
Nom Comú: Cocamida amb betaina

La Cocamidopropil betaïna és un detergent anfotérico que a més de posseir propietats escumants i netejadores és ben tolerat per la pell.Pel que pot aplicar-se a shampoos, gels de dutxa i productes per a nens. Redueix la irritació causada per altres components de la fórmula. És compatible amb surfactants catiònics, aniònics i No-iònics.