Rosa Canina seed oil

Nom INCI: Rosa Canina seed oil
Nom Comú: Oli vegetal de rosa mosqueta

Oli obtingut per pressió de les llavors de la mosqueta, arbust silvestre de la família de les rosàcees. En cosmètica se li atribueixen les propietats de regenerar i nodrir la pell, eliminant arrugues superficials i reduint cicatrius de qualsevol etiologia; redistribueix la pigmentació, el que facilita l’eliminació de taques; preveu i corregeix el foto envelliment degut a les radiacions solars, mitjançà la auto regeneració de melanina, també té efectes sobre les capes inferiors de la pell, revigoritza el fibroblast (les cèl·lules que produeixen el col·lagen i l’elastina, responsables de la fermesa i elasticitat de la pell).