Sodium laureth sulfate

Nom INCI: Sodium laureth sulfate
Nom Comú: Lauril èter sulfat sòdic

El Sodium laureth sulfate, té una gran compatibilitat amb la pell, i és un bon humectant i emulsionant, és per això que des de fa molt de temps s’utilitza en cosmètica. És un producte detergent que té la capacitat suavitzant pel cabell pel qual resulta idoni per usar en xampús i gels de bany. No l’hem de confondre amb el Sodium Lauryl Sulfate, substància amb un índex d’irritabilitat excessivament alt i que excedeix els nostres protocols de qualitat fet pel que no l’utilitzem. NOTA IMPORTANT: Sobre aquest producte va ser difós un “Hoax” (missatge malintencionat)l’any 1998, en ell s’assegurava que era un producte cancerigen, actualment està absolutament desmentit,(Per informació amb detall sobre aquest fet visitar http://www.vsantivirus.com/sls.htm