Symphytum officinale root extract

Nom INCI: Symphytum officinale root extract
Nom Comú: Consolda major

La consolda es una herba, de 60-100cms d’alçada, amb un rizoma en forma de remolatxa, i arrels negres ramificades del gruix d’un dit. Es fa en zones concretes del Pirineu (La Val d’Aràn). L’arrel conté resines, fècules, mucílag, essència, colina, asparagina i alantoína. Està indicada per coentors, escames, cremades, úlceres o buranyes.