Triticum vulgare oil

Nom INCI: Triticum vulgare oil
Nom Comú: Oli de germe de blat

Oli obtingut per pressió mecànica del germen de blat. El Germen de blat constitueix la part “viva” del gra i conté tots els constituents necessaris per al creixement de la futura planta. L’actuació de l’antioxidant pel que fa a l’organisme es tradueix en la protecció de les cèl·lules en enfront de eventuals agressions de radicals lliures.