Cosmètics GIURA-TORT

Cosmètics GIURA-TORT va iniciar la seva aventura l’any 1992 entorn d’una filosofia concreta, amb la finalitat d’omplir un autèntic vuit existents a les hores en vers a la cosmètica natural i ecològica, basada realment en l’ús de les plantes, i gràcies a la il·lusió, l’empenta, els coneixements afegits després de treballar durant uns anys amb un metge naturista, i la tossuda persistència de la Glòria Tort.

Actualment Alba Marín Tort, la segona generació al capdavant de l’empresa.

En l’actualitat us oferim més de 80 productes unes 100 referències entre les quals es troben fórmules de la primera època, al costat de les novetats que regularment anem incorporant al catàleg. Ens sentim, doncs, orgullosos de poder-vos oferir uns productes naturals i ecològics, fets de manera artesana i amb una tecnologia actual. Tots els nostres productes vetllen no només per una millora estètica, sinó també pel benestar físic, doncs no existeix un cos estèticament bonic, si no practiquem un tracte acurat del nostre interior; per tant, aconsellem completar els efectes dels nostres productes amb una alimentació equilibrada i una vida sana.

Totes les nostres matèries primeres han estat laboriosament seleccionades per biòlegs i fisioterapeutes que cerquen en tot moment una procedència biològica, natural, i ecològica.

Tingueu en compte que els olis vegetals, els extractes i les aigües florals els obtenim nosaltres mateixos, cultivant les plantes amb mètodes ecològics o cercant·les en el seu medi natural i recol·lectant-les en el moment idoni. Així mateix les formulacions estan pensades per sumar en un mateix producte més principis actius i, per tant, més eficàcia.

També passem controls analítics fets per professionals, químics o farmacèutics, on es determinen els paràmetres micro-biològics, test d´irritació dèrmica i ocular, el pH adequat, la densitat, viscositat i la saponificació del producte, etc. cercant en tot moment mitjans alternatius als animals.

Donat que els nostres productes són fets amb matèries naturals i ecològiques, aconsellem que no els sotmeteu a temperatures extremes.

Possiblement observareu petits canvis de textura dins d´un mateix producte, això forma part del nostre sistema artesà de treball.

PREMI BIOCULTURA 2018 PIONERS  EN COSMÈTICA ECOLÒGICA