CCPAE

GIURA certificat per CCPAE com productor ECO i per ECOCERT en producte elaborat

Tant la producció de plantes aromàtiques, com les obtingudes de la recol·lecta silvestre, i que utilitzem en els nostres productes gaudeixen de la certificació CCPAE que garanteix la seva procedència ecològica.

GIURA com a fabricant de productes “de contingut”, elaborats amb matèries primeres de producció pròpia, i actor durant tota la cadena, des de la sembra i el cultiu o la recol·lecta de les espècies vegetals, fins a la comercialització del producte elaborat, apostem per seguir treballant, tal com fins ara, amb criteris propis, sincers, honestos i demostrables, per tal d’oferir uns productes eficaços, ecològics, naturals i ajustats en el preu.

Per tant, GIURA ha sotmès a la certificació de CCPAE (Entitat de caràcter públic) tant la seva producció vegetal, com la recol·lecta silvestre de les espècies que així ho requereixen, sotmetent al seu control els nostres propis cultius i també 52 hectàrees de bosc de que disposem a l’Alt Empordà. L’objectiu és gaudir de la certificació del 100% dels components de cada una de les nostres referències i garantir-ho amb una traçabilitat clara, compressible i públicament disponible, inclús per al consumidor final.

En aquest fet s’afegeix, en quaranta de les nostres referències, la garantia de producte ecològic atorgada per l’entitat certificadora europea “ECOCERT”

Hem optat per aquesta fórmula que, d’una banda certifica un a un els ingredients d’un determinat producte, i per l’altre la certificació del producte cosmètic ja elaborat.

Un aspecte que considerem molt important és la informació i formació del propi consumidor, al que hem de dotar de criteris per generar opinió pròpia, verídica i crítica, per saber triar quin o quins productes cosmètics son els millors per la seva salut i benestar. Per això posem a l’abast de tothom, entre d’altres accions, la nostra adreça electrònica, i aquesta mateixa pàgina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *