Cuidar la pell a l’estiu

A l’estiu la pell és veu sotmesa a un gran estrès a causa de les altes temperatures, sol, aire-condicionat… per tant hem de tenir més cura del normal amb ella.

      Petits consells per lluir una pell sana i lluminosa:

Exfoliant Facial

Un bon exfoliant alliberarà la pell de les cèl·lules mortes i provocarà una obligada renovació d’elles. Com a conseqüència la pell és rejoveneix i adquireix un to lluminós i sa i queda llesta per la hidratació. Després d’una bona exfoliació, qualsevol producte que s’apliqui sobre ella, serà aprofitat completament i la pell s’hidratarà molt millor.

La pell del rostre i coll ha d’estar sempre neta i molt hidratada. Diàriament cal netejar amb un gel facial – una o dues vegades setmana-  s’hauria d’exfoliar.

L’exfoliant de GIURA totalment ecològic i certificat per ecocert, està fet amb llavors de Nabius, olis vegetals i extractes vegetals de producció ecològica.( exfoliant molt suau, que facilita l’ús diari, ja que no castiga la pell).

Recomanació d’ús: Estendre una petita quantitat, tot fent un massatge circular durant 2-3 minuts. Esbandir amb aigua fresca i vaporitzar amb una aigua floral adient a la nostra pell.FamiliaAigues

Per tal de completar la cura de la nostra pell, cal aplicar-nos una bona crema de dia adient i una crema nutritiva de nits. Com cremes de dia tenim; crema dia a la camamilla, a la sàlvia, àloe vera la crema regeneradora com crema nocturna i contorns d’ulls. AFAmiliaFAcialquestes cremes estant elaborades amb olis vegetals, extractes i altres ingredients procedents de producció natural i ecològica i estant certificats per Ecocert. 

No em d’oblidar el nostre escot, durant l’estiu és quan més el lluïm, però alhora és quan més el castiguem. Per tant, a part d’una bona protecció (SPF30 mínim) cal aplicar-nos una crema amb efecte “push-up” (Crema Reafirmant) que guareix el maltractament que l’hem sotmès. La pell ha d’estar perfectament hidratada i protegida per evitar signes d’envelliment i pell arrugada pels danys solars.C.Reafirmant

Recomanació d’ús: Efectuant petits massatges als pits i natges presenta resultats als 5-6 dies de la seva aplicació diària.

Per una hidratació corporal podem aplicar-nos ( llets corporals, olis…) una llet corporal és ideal per després del bany o de prendre el sol per obtenir una pell sana , suau i fresca. No obstant un Oli d’ametlles és ideal per nodrir la pell i també, com a mascareta pel cabell (LLet-Corporal 30 min abans de rentar-se, donarà una suavitat als cabells eixuts i castigats).

 

En aquesta època també ens preocupem molt més per la cel·lulitis, estries.. Per tant recomanem hidratar-nos amb un oli que alhora ens tracti aquest problema amb un Oli corporal i anti-estries, o un oli anti-cel·lulitis. OliAnticellulitis

Oli Corporal i Antiestries

Recomanació d’ús:  Efectuar massatge diari després de la dutxa amb la pell mullada 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *