Exercici físic i la cura de les nostres articulacions

Abans de començar l’exercici, és recomanable aplicar-nos Alcohol Romaní ecològic (preparat exclusivament amb alcohol 96º i brots frescos de Romaní collits en el millor moment de la floració del cultiu biològic propi, posat a marinar en un període de temps determinat) que ens ajudarà a escalfar la musculatura i evitar possibles contractures. Un cop finalitzat l’entrenament, repetir l’aplicació per tal de relaxar i tonificar la musculatura.

En cas d’acabar molt fatigats i amb molèsties o dolor musculars, el Bàlsam Harpagòfit ecològic (elaborat amb Karité, cera d’abella, oli hipèric extracte harpagòfit, àrnica, salze, ortiga, olis essencials de gualteria, trementina i canyella i una mica de mentol, tot ecològic) ens ajudarà a reduir-les, és calmant i antiinflamatori. Aplicar poca quantitat i fer una bona frega.

Per finalitzar, que millor que fer-se un petit massatge a les zones treballades per reactivar la circulació i evitar possibles contractures amb Oli Hipèric ecològic (maceració amb oli d’oliva eco) o Oli Àrnica (maceració amb oli d’ametlles de primera pressió en fred).

RECORDATORI: Els olis sempre s’han d’aplicar amb la pell prèviament mullada per potenciar la seva absorció 

One thought on “Exercici físic i la cura de les nostres articulacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *