Fabricació Giura

Conèixer com es fan els nostres productes

Els extractes i olis vegetals que formen part dels nostres productes els obtenim nosaltres mateixos a partir de les plantes procedents dels nostres cultius o boscos ecològics, amb l’excepció dels de plantes forànees, que per qüestions climàtiques ens és impossible de cultivar. D’aquesta forma ens garantim la màxima qualitat del producte, ja que la recol·lecta es du a terme en el moment idoni i la planta es processa en fresc, aprofitant així, totes les seves propietats i principis actius.
Els noms que apareixen a les etiquetes de tots els productes cosmètics responen a una nomenclatura general i unificada per tota la Comunitat Europea i Estats Units, els que utilitzem per fabricar els nostres productes te’ls traduïm i expliquem amb tot detall.
Comprovareu que la major part dels noms que apareixen en la llista “Ingredients” dels nostres productes corresponen a noms llatins d’espècies vegetals, una bona forma de determinar que el contingut és majoritàriament d’origen vegetal.

És tan senzill com accedir a l’apartat “Ingredients” i cercar alfabèticament a la llista el nom que apareix a l’etiqueta i que t’interessa conèixer, clicant sobre ell obtindràs el nom comú i una explicació del qual és.
Si vols ampliar la informació que apareix no dubtis en “CONTACTAR“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *