Cura pell hivern

Tenir cura de la pell a l’hivern

Com actuen el fred i el vent sobre la pell

A l’hivern baixen les temperatures i el vent i les calefaccions, resequen l’ambient i conseqüentment la pell. Aquesta es torna trencadissa i facilment s’escata arribant a trencar-se. Així queden anulades les seves funcions de protecció i el seu aspecte ès torna fràgil i opac.

Que hem de fer per evitar-lo
Bàsicament contrarestar aquests efectes nudrint-la i hidratan-la.

Una aplicació desprès de la dutxa tèbia i amb la pell encara humida d’Oli Corporal i Antiestries donarà elasticitat i aportarà vitamines a la nostra pell. Amb aixó ens ajudarà a afrontar els canvis sobtats de temperatura. És recomenable fer-ho cada dia.

Les mans, el cabell i la cara estan particularment exposats:

Podem protegir les mans amb la Crema de Mans d’Aloe Vera, fent tantes aplicacions al día com creiem necesari – la seva ràpida absorció fa molt còmoda la aplicació.

Per la cara, si tenim la precaució de netejar-la cada matí i vespre amb Aigua Floral de (Roses, Camamilla o Hamamelis) la que considerem més adient per la nostra pell, aconseguirem tenir-la protejida i en perfectes condicions per afrontar el fred i el vent. Les mascaretes fetes a casa amb argila i aigua floral i aplicades cada dues setmanes donan molt bons resultats. Per pells amb tendència natural a la sequetat, en comptes d’aigua floral podeu posar un Oli de Calèndula o de Germe de Blat. La Crema de Dia en les seves diferentes composicions (Sàlvia, Calèndula o Aloe) serà un perfecte comodí si la apliquem cada dia abans de sortir de casa.

Tant pels cabells secs com per els greixossos, si abans del seu rentat apliquem durant deu minuts una mascareta d’Oli de Jojoba, evitarem que aquests en tornin resecs i encrespats, a l’hora que es mostrarant lluents i vitals. Fregant els cabells, si aquests son llargs i amb les puntes trenacades, amb les mans previament amarades amb un parell de gotes d’Oli de Jojoba, els protegirem i recuperarem. Aixó fet a diari ens mantidrà en bones condicions la melena.

Bons hàbits

L’ús de roba feta amb fibres naturals (llanes, cotons, fil, etc) a part de donar una bona protecció pel fred, eviten les alergias i d’altres inconvenients per la pell.

Col·locar un recipient amb aigua a sobre dels radiadors de casa hidrata l’ambient.

La dieta també ens pot ajudar, eviteu els freixits i les begudes ensucrades, i bebeu suficient aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *