TENS PELL ATÒPICA?

 

         Saps què és la dermatitis atòpica?

És una alteració crònica de la pell que apareix en nens i adults amb una pell especialment sensible. El que vol dir, que tindreu èpoques millors o pitjors, depenen del clima, l’època de l’any, la hidratació de la pell ,la contaminació – especialment a les ciutats- la higiene excessiva amb ús de sabons, la duresa de l’aigua… són factors que poden influir en l’aparició d’aquesta malaltia.

¿Quines són les causes?

S’accepta que la dermatitis atòpica té un gran component genètic, és a dir, hi ha una alteració en la composició de la pell que s’hereta. A les famílies amb nens amb aquesta alteració, és freqüent trobar membres d’aquesta amb antecedents d’al·lèrgies o que també han patit aquesta malaltia.

Nosaltres ús recomanem l’ús diari del GEL-XAMPÚ CIVADA o GEL-XAMPÚ FAMILIAR juntament amb OLI DE CALÈNDULA.

Gel- Xampú Civada (NAT); fet amb extracte de civada – La civada amb el seu alt contingut de midó i vitamina A, B, B2, PP i D, és essencial per la cura de la pell- Té un pH similar al de la pell. Elaborat amb productes d’agricultura ecològica.
 

Gel-Xampú Familiar (Ecològic); Elaborat amb sulfactants d’origen vegetal, amb extracte de civada –La civada amb el seu alt contingut de midó i vitamina A, B, B2, PP i D, és essencial perla cura de la pell-  i amb oli essencial de taronja dolça, que actua com antioxidant, foto-protector i aporta una agradable aroma.

Oli de Calèndula (NAT): Aquest oli està elaborat per nosaltres amb oli d’ametlles de primera pressió i pètals de calèndula fresca de cultiu biològic propi. La calèndula s’utilitza per hidratar i suavitzar les pells delicades, seques o envellides.

 

RECORDEM per l’aplicació de qualsevol oli, cal fer-ho amb la pell prèviament mullada per facilitar la seva absorció.

Per tant, és molt important que aquest tipus de pell estiguin especialment ben hidratades i nodrides per tal de disminuir la sequedat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *