La mala circulació de cames

Amb la calor de l’estiu, les cames i turmells pateixen transformacions; inflamació, varius, cel·lulitis, edemes, formigueig, rampes… són gairebé sempre conseqüència d’una insuficiència venosa, que es manifesta de manera diferents.1

A l’estiu les altes temperatures, provoquen una vasodilatació que fan que el retorn venós no sigui tan eficient i el problema s’accentua. ( les venes es dilaten, augmenta tendència a retenir líquids i les varius és fan més visibles.)

Una forma fàcil per millorar la circulació, submergir les cames i peus en aigua freda amb vinagre de sidra (10 a 1) i acabar amb un raig d’aigua freda en direcció ascendent ( dels peus als engonals). Desprès, fer un massatge a la zona amb una crema per activar la circulació. La nostra crema, CIRCREM indicada pel cansament de cames. Hem de destacar la seva eficàcia per arribar, fins i tot a fer desaparèixer les taques que provoca a la pell una circulació deficient. També té propietats vasoconstrictora ( per tant antivarius), antihemorràgica, astringent i antiinflamatòria.

La CIRCREM està composta  d’extractes vegetals de procedència ecològica ( xiprer, castanyer índic, hamamelis i 2àrnica), oli d’ametlles, oli Hipèric Ecològic, argila blanca, oli essencial de menta ecològic, mentol, Tocoferol (vitE) i aigua hamamelis ecològica. Aquest producte està certificat per bio.inspecta-vida sana i els seus ingredients vegetals per CCPAE.

Recomanem l’aplicació diària de CIRCREM, fent un lleuger massatge (sense pressionar)ascendent ( peus a engonals)

logo-bio-vida-sanacolorrzZM_Bio_Vorlagelogotip_consell_catala_produccio_agroalimentaria_ecologica.jpg_1415108626

Què pot fer tu mateix?

  1. Activeu les cames i feu exercici físic: camineu, feu exercici físic. Eviteu estar asseguts durant molta estona o creuar les cames, per què afavoreix l’estancament de la sang a les venes(45min). Si viatgeu en avió o en tren, procureu aixecar-vos de tant en tant per afavorir el retorn venós.4
  2. Utilitzeu roba còmoda: s’ha d’evitar la roba massa cenyida, perquè comprimeix les venes i dificulta la circulació correcte
  3. Evitar llargues exposicions de les cames a la calor (estufes, banys molt calents, saunes …) per evitar el seu efecte vasodilatador.
  4. Feu un massatge a les cames des dels peus cap amunt, seguint el sentit de la circulació venosa. Ajudareu a augmentar la velocitat del retorn venós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *